BOOKING

O apartmanima

Skriven u zelenoj uvali Rova, okružen borovom šumom i kristalno čistim morem, Mare & Mons Deluxe tiha je oaza s​ privatnom plažom za bijeg od užurbane svakodnevice.
Mare & Mons Deluxe, moderno je uređen, intiman apartmanski kompleks s četiri zvjezdice, otvoren 2012. g. Raspolaže s 19 prostranih apartmana, izgrađenih od vrhunskih materijala i opremljenih modernim namještajem vrhunske kvalitete. Iz apartmana, koji su udaljeni između 15 do 30 metara od mora, pruža se veličanstven pogled na more i vizuru ribarskog mjesta Malinska. Apartmanima ekskluzivnost jamči prelijepa privatna plaža i stoljetna borova šuma koja ga okružuje.
 
Kompleks osigurava personaliziranu uslugu uz prijateljski pristup svakom gostu. Svim gostima Mare & Mons Deluxe apartmana osiguran je besplatan pristup brzom internetu (Wi-Fi), dostupan u svim prostorijama i na plaži hotela.
 
Od apartmana do centra Malinske i brojnih zanimljivosti, restorana i barova proteže se romantična šetnica uz more dugačka 2 km, idealna za šetnje ili vožnju biciklom. Apartmani se nalaze na prometno izvrsno povezanoj lokaciji, zračna luka Rijeka u Omišlju udaljena je samo 12 km, a trajektna luka u mjestu Valbiska nalazi se 12 km od apartmana.